søndag den 12. juni 2011

Afbudsrejser sommerferien 2011

Sommerferien 2011 er lige om hjørnet og det betyder også, at vi her på afbudsrejser365.dk skærper fokus omkring afbudsrejser i sommerferien.

Vi har oprettet siden "SOMMERREJSER 2011", som har til formål at oplyse dig om de 20 billigste afbudsrejser i sommerferien. Hver dag fra og med den 23. juni 2011 til og med den 5. august 2011 laver vi en oversigt over de 20 billigste afbudsrejser i sommerferieperioden.

Sommeren er altid højsæson for afbudsrejser, fordi mange køber charterrejser i sommerferieperioden. Det betyder, at der også er mange, der måske aflyser deres rejse i sidste øjeblik af flere årsager - det er her afbudsrejserne dukker op. Er man heldig, og kan man rejse med få dages varsel, kan man komme til syden yderst billigt med en afbudsrejse. En typisk billig afbudsrejse ligger i prisniveauet 800 kroner til omkring 1500 kroner for 7 dage pr person - nogle gange endnu billigere!

Afbudsrejser er nok ikke den mest oplagte form for rejse for børnefamilier, men mere for par eller ægtepar, der kan rejse med meget få dages varsel.

De mest populære rejsedestinationer i sommerferien i år er bl.a.: Alanya (Tyrkiet), Side (Tyrkiet), Rom (Italien), Kreta (Grækenland), Marmaris (Tyrkiet), Bodrum (Tyrkiet), Prag (Tjekkiet), Rhodos (Grækenland), Sharm el Sheikh (Egypten), Mallorca (Spanien) og Gran Canaria (Spanien).

Afbudsrejser i sommerferieperioden skal man være hurtig om at 'sætte tænderne i', da de MEGET hurtigt bliver revet væk i højsæsonen - hav derfor øjne og ører åbne døgnet rundt i sommerperioden, hvis du har sat dig for at finde en afbudsrejse, vi vil i hvert fald her på sitet hjælpe dig, så godt vi kan.

Held og lykke og god sommer 2011!
afbudsrejser365.dk


Husk også at følge os på Facebook - bliv medlem af vores gruppe, der oplyser vi også om billige afbudsrejser!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar