OM

Denne blog er målrettet dig, der gerne vil have hurtig og nem adgang til oversigter over de p.t. billigste afbudsrejser på markedet samt relevant viden, tips og guides fra rejse-verdenen.

Vi er to personer, der styrer denne blog som vores side-beskæftigelse. Vi er begge meget rejseinteresserede og elsker at dele vores viden med andre.
Målet med denne blog er at holde vores læsere opdaterede om de billigste afbudsrejser på markedet. Desuden er vores mål at dele vores rejseviden i form af artikler, som vi løbende vil publicere. Vi bestræber os på at komme med nye opslag jævnligt.

Vil du gerne have svar på spørgsmål, råd eller vejledning om rejser? Så gør som over 10.000 andre og bliv medlem af vores Facebook-gruppe (klik her for at komme til gruppen), I gruppen trækker vi på hinandens rejse-viden, og du har mulighed for f.eks. at sætte din afbudsrejse til salg eller forhøre dig om medlemmernes erfaring med en bestemt rejsedestination.

Vi har desuden en Facebook-side, der er tilknyttet denne blog, så du altid får besked, når der kommer nye opslag.Om de forskellige sider på denne blog

På siden "AFBUDSREJSER" kan du finde de seneste indlæg, der giver overblik over de i øjeblikket billigste afbudsrejser på markedet.

Siden "FERIEMÅL" vil med tiden rumme information om flere og flere rejsedestinationer, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad der er værd at besøge og udforske de forskellige steder.

På siden "LINKS" henviser vi til vores partnere og andre relevante websites.

Har du noget, du gerne vil reklamere for, eller er du interesseret i at blive partner, er du velkommen til at sende os en mail til: shberggreen@icloud.com

På siden "MULTIMEDIE" publicerer vi billeder og videoer fra diverse rejsedestinationer. Er du interesseret i at dele nogle af dine egne billeder og videoer med os, så skriv endelig til os: 
shberggreen@icloud.comSpørgsmål m.m.

Har du spørgsmål, ris/ros eller andet, skal du altid være velkommen til at kontakte os på Facebook eller på mail:
shberggreen@icloud.comHvem er vi?NavnSøren Højrup Berggreen
Alder: 31
Mail: shberggreen@icloud.com 
FunktionAdministrator, skribent
BeskæftigelseIT-supporter
NavnSofie Ida Berggreen
Alder: 30
Mail: siberggreen@gmail.com
FunktionAdministrator, skribent
BeskæftigelseBørnekulturformidler

Ingen kommentarer:

Send en kommentar