søndag den 12. juni 2011

Afbudsrejser Gran Canaria, Spanien

Afbudsrejser, rejser og flybilletter til Gran Canaria i Spanien kan du finde her på sitet - klik her for mere info omkring rejser, afbudsrejser og flybilletter til Gran Canaria. Herunder kan du læse mere om Gran Canaria, Spanien:

Gran Canaria er en spansk ø beliggende i det kanariske øhav i Atlanterhavet. Hovedstaden er Las Palmas de Gran Canaria.
Øens areal er 1.532 km² og indbyggertallet 802.257 (2005).

Hvert år tager mere end 2,2 millioner turister til øen. Langt de fleste vælger at bo på den sydlige og østlige del, hvor der er flere badestrande, højere temperaturer og flere solskinstimer.

Gran Canaria ligger ud for Afrikas nordvest kyst. Gran Canaria ligger i det subtropiske klimaområde med en gennemsnitlig temperatur på ca. 22 graders celsius på årlig basis.

Gran Canaria Lufthavn er øens lufthavn og ligger 19 km syd for Las Palmas. I 2009 ekspederede den 9.155.665 passagerer og 101.557 flybevægelser, hvilket gør den til landets femte travleste. Gran Canaria er en del af kanarieøerne og disse hører under Spanien. Derfor taler befolkningen på øen spansk, folk er katolikker på øen og er bl.a. kendt for deres venlige sind og store gæstfrihed.

Gran Canarias natur 
Gran Canaria kan man opleve mange forskellige natur-fænomener - alt fra vulkankratere, fascinerende bjerglandskaber, generelt flotte landskaber samt rene flotte sandstrande. Du kan tage på bjergvandring eller besøge ét eller flere af øens mange lokale markeder. Gran Canaria har desuden sandstrande af den reneste slags, hvis du har lyst til at slappe lidt af. 

Tamadaba-skoven
Midt på Gran Canaria findes et kæmpe skovområde bestående af kanariske fyrretræer (Tamadaba-fyrreskoven. Her kan du bl.a. nyde en flot udsigt ud over det blå hav og det fascinerende klippelandskab.

Puerto Rico og Maspalomas
Puerto Rico er en dejlig by på Gran Canaria med dejlige sandstrande, beliggende tæt ved bjergene. Byen har en stor havn og som sagt sandstrande, der er perfekt til børnefamilier - byen er også perfekt til sejlsportsaktiviteter. Tæt ved ligger en form for ørken med sand, der er blæst ind helt fra Afrika - minder lidt om en mini-udgave af Sahara-ørkenen - dette område hedder Maspalomas. 

Andre begivenheder på Gran Canaria
Gran Canaria byder på  mange oplevelser, og skal der nævnes flere attraktioner, der er et besøg værd, så kan bl.a. nævnes: Hovedstaden Las Palmas og byens stil og kunst, katedralen i Las Palmas, vulkanen Bandama og dets krater, naturen på nordsiden af Gran Canaria med bananplantager og frodige grønne bjerge er også et besøg værd.

Info om afbudsrejser til Gran Canaria
Du kan finde afbudsrejser til Gran Canaria året rundt. De billigste afbudsrejser er nok at finde i efterårs- og vinterperioden - altså månederne omkring september - december. Af og til kan du også finde billige afbudsrejser til Gran Canaria omkring februar, marts og april. I sommerferien er der også tit afbudsrejser til Gran Canaria, men er ikke altid helt billige.

Husk at tjekke afbudsrejser til Gran Canaria i sommerferien 2011 - det kan du gøre på den nye side "Sommerrejser 2011" fra den 23. juni 2011 til og med den 5. august 2011.

Husk også at tjekke den senest opdaterede oversigt over afbudsrejser til Gran Canaria - klik her!

Andre nyttige søgeord mht afbudsrejser Gran Canaria:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar