mandag den 17. januar 2011

"Debat": Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at få oprettet et seperat indlæg?

Hvis du på siden "Debat" ønsker at få oprettet et seperat indlæg med et eller flere spørgsmål, nogle rejse-erfaringer, rejsetips/rejseråd, som du ønsker at dele med andre, eller ønsker du at få oprettet et indledende indlæg omkring et emne, du ønsker at starte en debat omkring, eller andet du ønsker at dele med andre, bedes du sende en mail til følgende e-mail-adresse: ftripan@gmail.com
Men før du gør det, bedes du lige læse resten af dette indlæg:


Krav til dit indlæg:
 • Dit indlæg skal ligge inden for hovedemnet "rejser".
 • Dit indlæg må ikke indeholde 'grimme' ord, sætninger o.l. - skriv i et sprog, som du anser at være inden for 'rimelighedens grænser'.
 • Dit indlæg må ikke udelukkende være DIREKTE reklame. Du må dog godt nævne og anbefale hjemmesider og firmaer og indsætte henvisende links til andre sider, men dit indlæg må ikke være skrevet med det ene formål at reklamere direkte for et specifikt produkt. 

I mailen bedes du:
 • I emnefeltet skrive titlen på dit indlæg, som du ønsker, den skal vises, når den udgives (f.eks. i form af et spørgsmål).
 • Skrive dit indlæg, dit spørgsmål, din historie osv. enten direkte i mailen eller som en vedhæftet fil. 
 • Oplyse hvordan du ønsker at blive præsenteret i dit indlæg - f.eks. med dit fulde navn + alder + beskæftigelse. Du kan også vælge at optræde som anonym. Præsentationen vil være af formen (elementerne "NAVN", "ALDER" og "BESKÆFTIGELSE" er bare eksempler):

  Indlæg oprettet: "DATO", "KLOKKESLÆT"
  Skrevet af:
  "NAVN", "ALDER", "BESKÆFTIGELSE" 

  Du bestemmer selv, hvad du oplyser, (køn, navn, alder, beskæftigelse osv.), og hvor mange af de enkelte elementer, du ønsker at oplyse - det er helt op til dig!

Mailen med dit indlæg bliver læst igennem af administrator og vil umiddelbart herefter blive udgivet, hvis indlægget lever op til de tre krav, der er stillet.

Dit/dine indlæg bliver stående listet på siden "Spørg og debattér" i ubegrænset tid og vil ikke blive slettet, medmindre at du på et tidspunkt ønsker et eller flere af sine indlæg slettet - i tilfælde heraf, skriver du en mail til ftripan@gmail.com, hvor du oplyser hvilket/hvilke indlæg, du ønsker slettes.

Vi glæder os til at modtage dit indlæg!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar