mandag den 17. januar 2011

Åbning af ny side: "Spørg og debattér"

Som det fremgår af titlen på dette indlæg, er den nye side lavet til at kunne stille spørgsmål, dele rejse-erfaringer, give rejsetips og rejseråd, diskutere osv. om ALT tænkeligt inden for hovedemnet "rejser"!
Med p.t. ca. 50-60 unikke besøgende dagligt på denne blog er der god mulighed for, at dit spørgmål, dine rejsehistorier, dine rejsetips/rejseråd, dine kommentarer på andres indlæg osv. bliver set og kommenteret af andre.

Det er nemt at debattere, kommentere og stille spørgsmål - du går bare i gang!
For at debattere på denne side behøver du ikke nødvendigvis nogen form for login eller lignende. Du kan f.eks. kommentere med et evt. Google-login, eller du kan også bare nøjes med at kommentere med dit navn - du kan endda kommentere anonymt, hvis du har lyst til det. Du kommenterer ved hjælp af kommentar-feltet, som er placeret under hvert indlæg.

Ønsker du at få oprettet et seperat indlæg?
Du har mulighed for at få oprettet et seperat indlæg med dit spørgsmål, dine rejse-erfaringer, dit debat-emne, dine rejsetips osv., som andre (inkl. dig selv) har mulighed for at kommentere på.
Klik her for at læse, hvad du skal gøre, hvis du vil have oprettet et seperat indlæg!

Alle indlæg er sorteret under fem overskrifter - du finder ALLE indlæg listet på den nye side. Indlæggene bliver stående listet på denne side i ubegrænset tid og vil ikke blive slettet, medmindre at forfatteren til sit/sine indlæg på et tidspunkt ønsker et eller flere af sine indlæg slettet.

De fem overskrifter, som alle indlæg vil blive listet under, er:

Spørgsmål: Spørgsmål til ALT tænkeligt inden for hovedemnet "rejser".
Debat: Debatemner om ALT tænkeligt inden for hovedemnet "rejser".
Rejsehistorier: Folks rejsehistorier.
Rejsetips og rejseråd: Folks tips og råd til ALT tænkeligt inden for hovedemnet "rejser".
Andet: Andre emner inden for hovedemnet "rejser", der ikke passer ind under de fire andre overskrifter.

Vi glæder os til at modtage et evt. indlæg fra dig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar