søndag den 5. december 2010

Min rejse til Madeira (afsnit 5)

Afsnit 5: Hotel Duas Torres


Det er sent på eftermiddagen mandag den 25. oktober. Efter at have ventet næsten tre kvarter på vores bagage ved bagagebåndet går vi ud til hovedindgangen, hvor vores guide venter på os. Vi bliver venligt anvist til vores bus, som skal køre os til vores hotel, hotel Duas Torres (det betyder på portugisisk ”to tårne”).
   
Det er en dejlig afslappende bustur, der ca. tager en halv times tid. Omsider kommer vi til hotellet. Hotellet ligger kun et stenkast fra vandet, og det ligger placeret i udkanten af det noget ’turistede’ område ca. fem kilometer fra øens hovedstad, Funchal. Vi bruger først lidt tid på at checke ind – her skal vi (endnu en gang) stå i kø. På nuværende tidspunkt er vi begge ved at være lidt trætte af at skulle stå i kø, mest på grund af den meget lange ventetid ved bagagebåndet! Derudover er vi begge mærket af flyveturen og ikke mindst den tidlige afgang i morges.

Langt om længe bliver vi checket ind og får nøglen til vores hotelværelse. Vi tager elevatoren op til tredje etage, finder værelse nummer 306 og låser os ind. Først er vi meget tilfredse med størrelsen af værelset, som rummer både køkken med alle de køkkenredskaber, man har brug for, et pænt stort badeværelse, et soveværelse med to senge, en sofa, et lille tv og ikke mindst en forholdsvis stor altan med den mest fantastiske udsigt ud over det uendelige Atlanterhav – vi er begge meget tilfredse! Det første, vi overhovedet gør, er, at vi klæder om – vi nærmest flår de lange cowboybukser og langærmede trøjer af, og trækker i shorts og t-shirt. Vi beslutter os for senere at tage ned i det lokale indkøbscenter, som også kun ligger et meget lille stenkast fra hotellet. Igen kan jeg mærke trætheden trænge sig på.

Fortsættelse følger i morgen …


Billede 1 af 4 (afsnit 5): Et billede jeg tog ud over Funchal,
mens vi kørte med bussen til hotellet.
Billede 2 af 4 (afsnit 5): Min seng.

Billede 3 af 4 (afsnit 5): Vores altan.


Billede 4 af 4 (afsnit 5): Her kigger jeg ud over Atlanterhavet
(ca. mod vest) fra vores altan.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar