fredag den 1. juni 2012

Afbudsrejser i juni måned 2012

Så har vi taget hul på juni måned, hvilket betyder en travl måned for rejseselskaberne.
Det er også en travl måned for os ferielystne danskere. Mange af os har allerede bestilt drømmerejsen for denne sommer.

Det glæder os at se, hvor mange af vores Facebook-tilhængere, der allerede har bestilt sommerrejser - vi ønsker jer en god rejse!

Til jer, der stadig leder efter rejser, er juni måned nok én af de bedste måneder på året at lede efter afbudsrejser i. At mange os allerede har bestilt rejser, betyder også, at en del kommer til at afbestille rejser. Det er sådan, afbestillingsrejser/afbudsrejser dukker op.

Vil du gerne vide, hvornår disse afbudsrejser dukker op, uden selv at skulle lede efter dem hver gang, så smut en tur fordi vores hjemmeside her, hvor vi hver dag (365 dage om året) ved hjælp af indlæg på siden holder dig opdateret mht de p.t. billigste afbudsrejser og flybilletter.

Du kan også blive medlem af vores Facebook-gruppe eller 'synes godt om' vores Facebook-siden (se siden "Om os").

Har du andre spørgsmål, forslag m.m., så tøv endelig ikke med at sende en e-mail til ftripan@gmail.com - vi besvarer alle mails, så hurtigt vi kan.

Hvis du selv har en rejse, som du ikke får brugt alligevel, og helst ikke vil brænde inde med den, så er du ligeledes mere end velkommen til at kontakte os - så hjælper vi dig med at få solgt din rejse ved hjælp af indlæg og opslag. Dette gør vi gratis for dig, men vi vil være meget taknemmelige, hvis du vil give noget til gengæld - eksempelvis savner vi nogle billeder og videoer til vores side "Multimedie", så hvis du har nogle feriebilleder liggende (og dette gælder også, hvis du ikke skal af med en rejse), som du ikke ville have noget imod at dele, så vil vi være yderst taknemmelige.

Vi ønsker dig en god sommer og sommerferie!

Med venlig hilsen
Søren Højrup,
grundlægger

Ingen kommentarer:

Send en kommentar