lørdag den 24. september 2011

Charterrejser og afbudsrejser i påsken

Overvejer du at tage på charterrejse, krydstogt eller på storbyferie i påsken? Få inspiration til din næste ferie eller find din næste rejse i form af en afbudsrejse.

I påsken kan du være heldig at finde billige charterrejser og afbudsrejser. Afbudsrejser og last minute rejser bliver næsten altid tilgængelige hos mange rejseselskaber lige inden, at en ferieperiode begynder – påsken er ikke en undtagelse.

Der er mange folk, der gerne vil på ferie i april måned i påsken. Påskedag ligger for eksempel i 2012 søndag den 8. april (8/4) – det er i uge 14. I perioden omkring denne dato vil der derfor med garanti være travlt hos mange flyselskaber.

En del af de folk, der køber charterrejser i påsken, finder og køber deres charterrejser i form af en afbudsrejse, da afbudsrejser/last minute rejser er noget billigere, end hvis man køber en rejse i god tid. Derfor er det også tit par, der ikke har børn, der køber afbudsrejserne, mens de fleste børnefamilier bliver nødt til at planlægge rejserne på forhånd – derfor er det også børnefamilierne, der besætter de fleste charterrejser i påsken. Der er mange populære rejsemål og rejsedestinationer, når det gælder charterrejser. Af de rejsedestinationer, som er populære blandt os danskere, kan blandt andre nævnes: Gran Canaria, Mallorca, Kreta, Rhodos, Tenerife, Egypten, Tyrkiet, Dubai, Lanzarote og Malta.

Nu er det ikke kun charterrejser, som mange danskere tager på i påsken. Krydstogt er også en populær rejseform, og nogle danskere foretrækker at tage på krydstogtsferie i forbindelse med påsken – mange danskere, der tager på krydstogter, siger, at krydstogtsrejser er en behagelig måde at holde ferie på, fordi det at sejle på havet på en eller anden måde virker afslappende.

Storbyferier er der rigtig mange danskere, der tager på i påsken – storbyrejser og charterrejser er på godt og vel samme niveau, hvad angår popularitet. Det er storbyer i Europa, der tiltaler os danskere mest, dels fordi de ligger tæt på Danmark, og dels fordi mange af de europæiske hovedstæder rummer megen kultur og kendte bygninger og museer. To af de mest populære storbyer i Europa, når det kommer til storbyrejser, er Prag og Berlin.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar