mandag den 8. august 2011

Er afbudsrejser billigere efter skolernes sommerferie?

Dette ville være en meget praktisk ting at vide, hvis man har planer om at tage på ferie efter skolernes sommerferie. Det afhænger dog af flere ting.


Af Søren H.

Det er altid rart at tage på ferie - især når det kan gøres billigst muligt. Tag for eksempel forleden: Der kunne du komme til Grækenland i hele 14 dage for så lidt som ca. 900 kroner pr person! Så ja, at vente på at de billigste afbudsrejser dukker op, kan godt betale sig.

Men hvornår er det lige, der er størst sandsynlighed for at finde dem? Dette er meget forskelligt. Vil du satse på at finde en billig afbudsrejse i løbet af sommerferien, kan det godt blive svært, da efterspørgslen på charterrejser, storbyrejser og heriblandt afbudsrejser er utrolig høj i sommerferieperioden. Med andre ord skal du altså være lynende hurtig til at finde eventuelle afbudsrejser, der dukker op.

Hvad så med efter sommerferien? Her vil jeg vove at påstå, at der ikke nødvendigvis er flere billige afbudsrejser tilgængelige - efterspørgslen er dog bare ikke særlig stor lige efter skolesommerferien, så igen skal du altså være hurtigt ude og finde de billige afbudsrejser, der dukker op, før andre gør det. Men sandsynligheden for, at du kan nå at få fingre i en billig afbudsrejse efter sommerferien, er noget større, end hvis du skulle finde en i løbet af sommerferien, netop på grund af at efterspørgslen på rejser ikke er særligt stor efter sommerferieperioden.

Husk, at vi her på afbudsrejser365.dk hver dag opdaterer dig med de p.t. billigste afbudsrejser. Det er IKKE os, der udbyder og sælger dem - vi informerer blot om de p.t. billigste tilgængelige afbudsrejser.

Har du lyst til at dele din mening/synsvinkel vedrørende denne artikels emne eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive en kommentar forneden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar