søndag den 28. august 2011

Afbudsrejser i efterårsferien

Efterårsferien 2011 er lige om hjørnet og det betyder også, at vi her på afbudsrejser365.dk skærper fokus omkring afbudsrejser i efterårsferien.

Klik her og få en oversigt over de p.t. billigste afbudsrejser i efterårsferien, uge 42 (oktober 2011)! 

Efteråret og i særdeleshed efterårsferien er altid højsæson for afbudsrejser, fordi mange køber charterrejser i perioden omkring efterårsferien. Det betyder, at der også er mange, der måske aflyser deres rejse i sidste øjeblik af flere årsager - det er her afbudsrejserne dukker op. Er man heldig, og kan man rejse med få dages varsel, kan man komme til syden yderst billigt med en afbudsrejse. En typisk billig afbudsrejse ligger i prisniveauet 800 kroner til omkring 1500 kroner for 7 dage pr person - nogle gange endnu billigere!

Afbudsrejser er nok ikke den mest oplagte form for rejse for børnefamilier, men mere for par eller ægtepar, der kan rejse med meget få dages varsel.

De mest populære rejsedestinationer i efterårsferien i år er bl.a.: Alanya (Tyrkiet), Mallorca (Spanien), Rom (Italien), Kreta (Grækenland), Marmaris (Tyrkiet), Bodrum (Tyrkiet), Barcelona (Spanien), Rhodos (Grækenland), London (England), Mallorca (Spanien) og New York (USA).

Afbudsrejser i efterårsferieperioden skal man være hurtig om at 'sætte tænderne i', da de MEGET hurtigt bliver revet væk omkring denne periode - hav derfor øjne og ører åbne døgnet rundt i perioden omkring efterårsferien, hvis du har sat dig for at finde en afbudsrejse, vi vil i hvert fald her på sitet hjælpe dig, så godt vi kan.

Held og lykke og god efterårsferie 2011!
afbudsrejser365.dk


Husk også at følge os på Facebook - bliv medlem af vores gruppe, der oplyser vi også om billige afbudsrejser!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar