lørdag den 9. juli 2011

Billige tilbudsrejser

"Billige afbudsrejser!" (el. "billige tilbudsrejser") er navnet på denne rejseblog/dette rejsesite vedr. alt inden for rejser generelt - dog specialiserer vi os i afbudsrejser.

Vi 'samler' opdateringer omkring de p.t. billigste afbudsrejser/afbestillingsrejser/tilbudsrejser + du kan deltage i vores debatter.

Dette site er for dig, der måske rejser meget, og gerne vil slippe af sted så billigt som muligt - her kan "Billige afbudsrejser!" bl.a. hjælpe dig med et hurtigt og samlet overblik over de p.t. billigste afbudsrejser for de mest populære rejseselskaber. Disse oversigter opdateres dagligt - kilden til disse afbudsrejselister er www.afbudsrejser24.dk.

Som noget nyt kan du på sitet (som også er en blog), være med til at kommentere på diverse artikler og opdateringer samt være med til at diskutere debatemner inden for hovedemnet "rejser". Du kan kommentere og svare på andres spørgsmål, ligesom du selv har mulighed for at få oprettet dit/dine eget/egne indlæg (det kunne være et indledende indlæg til en debat, nogle erfaringer eller rejsehistorier, du gerne vil dele med andre, eller et/flere spørgsmål).

Du er velkommen til at sprede nyheden om dette site til andre.

Du kan også finde os på Facebook: https://www.facebook.com/rejser365
Og blive medlem af vores Facebook-gruppe, hvor vi løbende giver dig besked om de nyeste afbudsrejser/tilbudsrejser:
https://www.facebook.com/groups/billigeafbudsrejser?ap=1

Tak for dit besøg!

Med venlig hilsen
afbudsrejser365.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar