onsdag den 15. december 2010

Min rejse til Madeira (afsnit 15)

Afsnit 15: Madeira Story Centre


Det er i dag fredag den 5. november. I dag skal vi hele to ting, som vi begge glæder os til! Først skal vi på museum i Funchal, og senere på dagen skal vi med den populære kabel-bane fra Funchal til Monte (”Madeira Cable Car” som attraktionen hedder).

Afsnittet i dag kommer dog kun til at omhandle vores tur på museum – i morgen kan du læse mere om kabel-banen. 
Det museum, som vi i dag skal besøge, hedder Madeira Story Centre og ligger i den ældre bydel af Funchal. Museet praler med at kunne gøre dig klog på Madeiras historie på blot en time. Med ’historie’ menes der Madeiras historie, lige fra da øen blev opdaget (hvornår, hvordan og hvem der opdagede øen) og til i dag. Museet fremstiller Madeiras historie på en sådan måde, at man skal bruge flere af sine sanser for at blive klogere på Madeiras historie – det er en rigtig god oplevelse og kan absolut anbefales!

Som orientering kan det nævnes, at entré koster 10 euro pr. person for voksne. Du kan også vælge at købe en ’combi-billet’, således at du kan besøge museet og samme dag få en tur med kabel-banen tur/retur til Monte for 24 euro pr. person – det var denne løsning, som min mormors kæreste og jeg valgte, og det var absolut alle pengene værd!

På følgende hjemmeside kan du læse mere om Madeira Story Centre:


Fortsættelse følger i morgen …Ingen kommentarer:

Send en kommentar